Paul Stănescu, noul secretar general al PSD: Porţile partidului sunt deschise, vreau să vină mulţi intelectuali și tineri

Noul secretar general al PSD, senatorul Paul Stănescu, președintele PSD Olt, a declarat marţi noapte, după şedinţa Comitetului Executiv Național în care a fost dizolvată conducerea partidului şi numită o conducere interimară, că partidul a dat dovadă de maturitate şi că urmează o perioadă în care fiecare organizație județeană va fi analizată.

“Astă seară, PSD a dat dovadă de maturitate. Am spus cu toţii că este vorba despre un sport de echipă şi aşa cum doamna Dăncilă a luat toate deciziile în CEx, în perioada de interimat, şi acum vom face la fel.

Ne vom întâlni cu conducerea interimară şi vom sta de vorbă cu fiecare organizaţie în parte. Vom face analiza aşa cum trebuie, să vedem de ce am avut şi rezultate mai slabe. De mâine, ne întâlnim cu toţii, discutăm şi luăm decizii”, a declarat Paul Stănescu.

Noul secretar general al PSD a mai spus că “porţile partidului sunt deschise şi vreau să vină cât mai mulţi intelectuali, cât mai mulţi tineri şi îi aşteptăm pe toţi”.

_________________________

Marcel Ciolacu este noul președinte interimar al PSD, după ce Viorica Dăncilă a demisionat în ședința Cex de marți seară. Paul Stănescu este secretar general, iar funcția de președinte executiv, cea ocupată de Eugen Teodorovici, care a refuzat să demisioneze, nu mai există, după ce conducerea partidului a fost dizolvată, măsură posibilă după ce majoritatea membrilor Biroului Permanent a demisionat.

Liderii PSD au decis să organizeze un Congres în februarie, iar în decembrie vor fi alegeri la Organizația de Femei, unde va fi aleasă președinte Dăncilă.

Alături de Paul Stănescu, din noua conducere interimară fac parte liderii celorlalte patru organizații județene care au câștigat și turul II al alegerilor prezidențiale, respectiv cele din Giurgiu, Gorj, Mehedinți și Teleorman. Au fost desemnați și vicepreședinți regionali: Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Vasile Gliga, Laurențiu Nistor, Doina Fedorovici, Dragoș Benea, Dan Nica, Gabriela Firea și Gabriel Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here