Marcel Ciolacu, noul președinte al PSD: ”Conducerea partidului nu a fost preluată prin forță. Demisia, un gest de normalitate al Vioricăi Dăncilă. Congresul va avea loc în februarie”

Marcel Ciolacu a devenit, marți seară, președintele interimar al PSD în urma demisiei Vioricăi Dăncilă de la conducerea partidului. Într-o conferință de presă organizată după ședința CEx a PSD, Ciolacu a anunțat componența echipei cu care va conduce partidul până în luna februarie, atunci când va fi organizat un congres. 

”Este pentru prima oară când am participat la un CEx în care toți liderii și-au spus opinia, cu discuții de fond în care ne-am asumat toți greșelile făcute. Nu a picat niciun cap astăzi, o premieră pentru PSD pentru că fostul lider se regăsește în echipa partidului ca președinte la organizația doamnelor.

Mi-am ales secretarul general, garantul normalității în partid. Alături de Paul Stănescu, au intrat automat toate cele cinci județe care au câștigat și turul II. Au fost desemnați și propuneri de vicepreședinți regionali: Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Vasile Gliga, Laurențiu Nistor, Doina Fedorovici, Dragoș Benea, Dan Nica, Gabriela Firea și Gabriel Mutu.

Congresul va avea loc în februarie.

Nu a fost preluată conducerea prin forță. A fost un gest de normalitate al doamnei președinte, am ajuns la concluzia că trebuie resetat partidul”, declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat ce îl recomandă pentru funcția de președinte al PSD, Marcel Ciolacu a precizat:

”Presupun că faptul că sunt la șefia Camerei Deputaților. Am și alte calități: sunt un bun organizator, sunt un om de echipă…”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here