Acasă Local Actualitate Cazul Caracal...

Cazul Caracal explodează! Dezvăluiri cutremurătoare despre Luiza: Violată în grup/ SURSE

Cazul Caracal explodează pur și simplu după arestarea preventivă a complicelui lui Gheorghe Dincă. Sunt dezvăluiri cutremurătoare despre Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie a acestui an. Aceasta ar fi fost violată în grup de mai mulți bărbați, spun surse apropiate din anchetă.

Ies la iveală noi dezvăluiri șocante din ancheta de la Caracal. În casa groazei s-au întâplat adevărate orgii sexuale. Sunt informații cutremurătoare din interiorul cazului. Totul a fost dezvăluit în direct la România TV. Se pare că Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie a acestui an a trecut prin clipe groaznice.

Luiza Melencu, violată de 11 bărbați?!

Surse din cadrul anchetei spun că Luiza Melencu, fata răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, ar fi trecut printr-un coșmar de nedescris înainte de a muri. Tânăra ar fi fost violată și abuzată nu doar de căte monstrul Dincă și de Ștefan Risipiceanu. Mai mulți bărbați ar fi profitat de ea.

Sursele citate de România TV susțin că Luiza Melencu ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu 11 bărbați. Totul s-ar fi întâmplat pe parcursul mai multor zile de coșmar.

Tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost răpite, sechestrate, bătute, violate și ucise de către Gheorghe Dincă. Asta a mărturisit monstrul din Caracal după ce a fost prins de către anchetatori.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here