Noul prefect de Olt, Florin Homorean, va depune jurământul luni dimineață

Sursa foto: gds.ro

Noul prefect de Olt, Florin Homorean, va depune jurământul luni dimineață, transmite Instituția Prefectului. 

Ceremonia de depunere a jurământului va începe la ora 08.50 și va avea loc în sistem de videoconferință, ceea ce înseamnă că nimeni din cadrul Ministerului Afacerilor Interne nu va fi prezent la eveniment.

Florin Homorean a fost numit prefect de Olt în ședința de vineri a Guvernului Orban, în locul Angelei Nicolae, căreia i-a încetat mandatul în 10 decembrie.

Cu mulți ani de carieră profesională în sistemul public, pe post de comisar în cadrul Comisariatului Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu, noul prefect de Olt, Florin-Constantin Homorean, nu este un om bogat.

Potrivit ultimei sale declarații de avere publicată pe site-ul instituției la care lucrează, Florin Homorean nu deține nici un imobil, ci doar un autoturism marca BMW, fabricat în anul 2002.

Nu are casă și nici terenuri pe numele său, și nici cu bani prea mulți acumulați nu se poate lăuda, în afara câtorva conturi bancare în care deține 15.000 de lei și peste 2.500 de euro.

Salariul său de comisar ajunge la puțin peste 30.000 de lei pe an, iar cel al soției, care este consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Olt, este de 35.000 de lei/an.

Nefiind un om bogat, Florin Homorean este în schimb apreciat ca un bun profesionist în domeniul său de activitate, recunoscut nu doar la nivel local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here