Casa din Olt a Emiliei Dorobanțu a luat foc. Ce a pierdut celebra cântăreață/ FOTO+VIDEO

În casa din comuna Curtișoara, județul Olt, a părinților îndrăgitei interprete de muzică populară Emilia Dorobanțu a izbucnit, joi seara, un incendiu puternic. Potrivit unor surse, cântăreața își păstra în acest imobil toate costumele populare, dar și toate trofeele artistice câștigate.

Emilia Dorobanțu plânge într-una și că încearcă să ajungă alături de părinții săi care, din fericire, nu se aflau în locuință în momentul în care a izbucnit incendiul.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de înălțime și un echipaj SMURD, acționează în comună Curtișoara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

„Este vorba chiar casa părinților Emiliei Dorobanțu, celebra cântreață de muzică populară. Nu se știe care este cauza incendiului. Pompierii intervin acum în forță pentru stingerea flăcărilor”, a declarat, pentru OLT-ALERT.RO, primarul comunei Curtișoara, Gheorghe Gănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here