Noi imagini de la incendiul izbucnit la un apartament din Slatina. Zeci de persoane au fost evacuate/ FOTO+VIDEO

Noi imagini de la incendiul care a izbucnit la un apartament de pe strada Primăverii din Slatina ne-au parvenit la redacție. Pompierii au evacuat 22 de persoane, iar două femei au ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, în aceste momente se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative.

„În apartament se află depozitate textile, cărți și obiecte casnice”, a declarat reprezentantul pompierilor.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum.

Concomitent cu intervenția pentru localizarea și lichidarea incendiului, pompierii au acționat pentru evacuarea persoanelor aflate în locuințe.

„Au fost evacuate 22 de persoane, două femei aflate în apartamentul unde se manifesta incendiul fiind preluate de echipajele medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Cele două femei, una în vârstă de 40 de ani, cu arsuri superficiale la nivelul feței și cealaltă, în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, au fost transportate la Spitalul Slatina.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here