Olt: Dosar penal pentru doi copii de 13 ani. Ce au putut să facă cei doi minori

Doi copii din orașul Drăgănești-Olt, fiecare în vârstă de 13 ani, s-au ales cu dosar penal după ce, la începutul acestei săptămâni, au distrus un loc de joacă din oraș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni.

„În noaptea de 05/06 ianuarie a.c., două persoane, în timp ce se aflau pe strada Păltiniș, din orașul Drăgănești-Olt, ar fi distrus gardul împrejmuitor al locului de joacă, prin smulgerea scândurilor și aruncarea acestora în interiorul locului de joacă, fiind produs un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, au fost identificați doi minori în vârstă de 13 ani, ambii din localitate, bănuiți de comiterea faptei”, a declarat Alexandra Dicu.

Oamenii legii le-au întocmit celor doi minori dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here