CNAIR, amendă pentru polei pe DN1

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a primit o amendă de 5800 de lei pentru că traficul pe DN1, în dreptul localității Mărtinești a fost oprit mai bine de o oră din cauza poleiului. Starea proastă a drumului a făcut ca pe ambele sensuri de mers înaintarea să fie imposibilă, conform news.ro.

”Poliţiştii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Turda, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu pe DN 1 E60, au constatat faptul că în zona kilometrului 69, în afara localitaţii Mărtineşti, administratorul drumului public nu a intervenit pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil şi pentru a împrăştia material antiderapant. În urma neîndeplinirii atributiilor ce îi revin, CNAIR a fost sancţionată contravenţional cu 40 de puncte amendă, respectiv 5.800 lei”, a transmis, azi, IPJ Cluj.

 

Nu este pentru prima dată când cele câteva zile de ninsoare din acest sezon se dovedesc a fi o provocare pentru drumarii români. Mai multe drumuri județene și naționale au fost închise mai bine de câteva ore săptămâna trecută din cauza vremii.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here