Percheziții în Olt, la persoane bănuite de furt calificat. Ce le-a dat prin cap acestora să fure/ FOTO

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Potcoava au efectuat, joi, percheziții domiciliare la locuințele mai multe persoane bănuite că au furat gardurile împrejmuitoare de la două sonde petroliere.

În baza a cinci mandate, polițiștii din Potcoava au efectuat, joi după-amiază, patru percheziții la imobilele aflate în proprietatea a doi bărbați, din localitatea Corbu, și o percheziție la domiciliul unui bărbat, de 46 de ani, din comuna Bârla, județul Argeș, totul într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate, există suspiciunea că, în perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020, doi bărbați, de 21 și, respectiv, 32 de ani, ambii din comuna Corbu, ar fi sustras de pe raza comunelor Corbu și Icoana, gardurile împrejmuitoare de la două sonde petroliere.

„La una dintre locațiile percheziționate au fost găsite 42 de plase de gard, 106 stâlpi de gard, trei porți metalice și o linie pompare, formată din șase cupoane (țevi), despre care există bănuiala că ar fi fost sustrase de la mai multe sonde de pe raza comunelor Corbu și Icoana, iar în altă locație au fost găsiți 50 de Litri produs petrolier”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Bunurile au fost ridicate și predate în custodie unei societăți comerciale, care are ca obiect principal de activitate explorarea și exploatarea zăcămintelor de petrol și gaze naturale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here