Nepoata infractorului Passaris, săltată de poliţişti

Sursa foto: romaniatv.net

Surpriză de proporții în cazul milionarilor din Iași jefuiți: bijuteriile furate din vilele lor au fost descoperite la o tânără angajată într-o bancă din București! De fapt, chiar nepoata principalului suspect în acest caz, infractorul poreclit Pasaris de România! Tânăra a fost săltată de polițiști chiar din bancă.

Nepoata celui mai temut infractor din Iaşi, “Passaris”, avea acasă averea furată de unchiul ei. Tânăra de 23 de ani, angajată în Bucureşti la o bancă, uimea pe toată lumea cu bogăţia pe care o afişa.

Majoritatea bunurilor furate din casele sparte în Bucium au fost găsite. Totodată, oamenii legii au mai găsit în locuința tinerei mai multe genți de lux ale căror prețuri pot depăși chiar și zeci de mii de euro

După ce a fost efectuată o anchetă, scrie BZI, oamenii legii au ajuns la concluzia că infractorul cunoscut sub numele de “Passaris de România” a avut un complice atunci când a jefuit mai multe case din zona Bucium. Chiar nepoata sa ar fi fost cea care l-a ajutat.

Povestea începe când Constantin Cojocaru, zis Passaris de România, a pus ochii pe mai multe vile din zona Bucium. Cel mai probabil, individul a supravegheat zona o lungă perioadă de timp și a observat programul locuitorilor. Astfel, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, Cojocaru a spart șapte vile din zona Bucium.

N.D.P. locuia în București și lucra la o sucursală Raiffeisen Bank. Tânăra ducea o viață de lux și atrăgea toate privirile. Miercuri a avut parte de surpriza vieții ei când s-a trezit chiar la serviciu cu polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) pe cap. Ea a fost ridicată și pusă în fața faptului implinit.

În urma unei percheziții făcute în locuința sa au fost găsite ceasuri, brățări, parfumuri și fel de fel de bijuterii, toate furate din casele sparte în Bucium. Polițiștii nu s-au mulțumit însă doar cu atât. Au mers și în Zimnicea, acolo unde locuiesc părinții tinerei. Și acolo a fost făcută o percheziție, iar oamenii legii au găsit un parfum și un ceas. Bunurile au fost făcute cadou.

Mai precis, de Crăciun, Nicoleta le-a dăruit părinților un ceas și un parfum. Ambele erau furate. Pe lângă bunurile furate de la Iași, de la locuința tinerei au fost ridicate mai mult de zece genți de firmă a căror valoare depășește câteva zeci de mii de euro. Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentată în față judecătorilor.

Polițiștii ieșeni au identificat o tânără bănuită de complicitate la furt calificat în formă continuată. Aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o tânără din municipiul București. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada 29 noiembrie 2019 – 15 ianuarie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, aceasta ar fi fost complice la săvărșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 februarie, tânăra bănuită de comiterea faptelor a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iași. Aceasta va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, instanță ce a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here