Prefectul de Olt, intervenții la Permise auto pentru frumoasa sa șefă de cancelarie

Șeful interimar de la Serviciul regim permise și înmatriculări Olt, comisarul șef Stelian Diță, s-a pomenit, într-una dintre zilele trecute, cu prefectul de Olt, Florin Homorean, în biroul său, care, potrivit surselor noastre, i-ar fi cerut ofițerului să se ocupe ca șefa sa de cabinet, Ionela-Andreea Asan, să primească noul permis de conducere cât mai repede, întrucât cel vechi i-a expirat. Un pic de abuz, spun sursele noastre. Nu și reprezentantul guvernului liberal în județ, care susține că nu ar face niciodată așa ceva. A recunoscut, însă, că a fost în biroul lui Diță și că a vorbit cu acesta în numele șefei sale de cancelarie.

Demersul făcut de prefectul județului a avut loc după ce permisul de conducere al frumoasei sale subordonate a expirat. Și, în loc să meargă ea, cum era firesc, ca orice cetățean, la ghișeul de la Serviciul regim permise și înmatriculări să solicite informații și să depună, apoi, documentele necesare în astfel de cazuri, pentru obținerea unui nou permis, a apelat la șeful său. Care s-a executat, pentru că domnișoara nu este doar șefa sa de cancelarie, ci și fostă colegă de partid, în PNL, din care Homorean a demisionat înainte de a fi numit în funcția de prefect – o funcție apolitică, evident!

Contactat de OLT-ALERT, prefectul de Olt a recunoscut că a fost în biroul șefului de la Permise și că a purtat cu el o discuție pentru subordonata sa, dar nu, spune el, în termenii în care am primit noi informația.

„Mă cunoașteți de atâta timp, aș putea face eu așa ceva? Cine vă informează pe dumneavoastră e total greșit. Eu am mers acolo să întreb când poate să se ducă, și s-a dus. Am fost la domnul Diță, l-am întrebat care este procedura pe care dumneaei poate s-o respecte, mi-a spus că trebuie să vină la ghișeu cu toate documentele. S-a dus la ghișeu cu toate documentele și probabil că a depus cererea. Nici nu știu ce a făcut domnișoara Asan”, a declarat Florin Homorean.

Întrebat de ce, totuși, a mers el, prefect al județului și fost coleg de partid cu Andreea Asan, în numele subordonatei sale, la un alt subordonat, Homorean a avut o explicație contradictorie, aducându-și brusc aminte că, de fapt, a avut de vorbit și alte lucruri cu șeful de la Permise.

„Eram în drum și am oprit și cu alte probleme să le discut cu domnul comisar șef și am vorbit și lucrul ăsta. E omenește, suntem oameni”, a explicat, după o mică pauză de gândire, Florin Homorean.

Florin Homorean a fost numit în funcția de prefect al județului Olt în data de 13 decembrie 2019, la propunerea și cu susținerea PNL Olt, partid din care el a făcut parte până înainte de numire.

La nici o lună de la numirea, fosta sa colegă de partid a fost angajată pe postul de șefă de cancelarie a prefectului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here