La o săptămână de la dispariția tinerei din Slatina, pompierii i-au găsit cadavrul în râul Olt/ FOTO

Sursa foto: romaniatv.net

La o săptămână de la dispariția tinerei din Slatina, pompierii i-au găsit cadavrul în râul Olt.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă pneumatică, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, a acționat în zona debarcaderului de la Plaja Olt, pentru degajarea unui cadavru din râul Olt.

„A fost degajat, cu ajutorul accesoriilor specifice, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin, aflat la aproximativ doi metri de mal”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Alin Băsășteanu.

Cazul a fost preluat de Inspectoratul de Poliției Județean (IPJ) Olt.

„Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a deplasat în zona debarcaderului de la Plaja Olt, unde a fost găsit un cadavru. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea acestuia și pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, după examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost observate semne de violență”, a declarat purtătorul de cuvâbt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei.

Tânara de 27 de ani, Irina Nicoleta Marcu, a plecat de acasă în noaptea de sâmbătă spre duminică și de atunci este de negăsit. Dispariția a fost anunțată de iubitul ei.

După câteva zile de căutări fără succes, fata a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Apropiații susțin că, în ultima perioadă, tânăra manifesta o stare de neliniște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here