Cum vom fi nevoiți să stăm pe plajă dacă mergem în Grecia/ VIDEO

Un bar pe plajă din Santorini a devenit primul din Grecia care a instalat plexiglas în jurul sezlongurilor pentru a proteja persoanele de infectarea cu noul coronavirus, scrie greekreporter.com.

„Trebuia să găsim o soluţie pentru a-i face pe oameni să se simtă în siguranţă în această vară. Nu putem aştepta după recomandările autorităţilor, trebuie să fim proactivi”, spune administratorul unei plaje.

El spune că șezlongurile vor include, de asemenea, măsuri de protecție personală, cum ar fi antiseptice, în timp ce „personalul va fi echipat cu măști și mănuși”.

Barul de pe plaja Santorini stabilește poate o nouă tendință creativă, care ar putea fi urmată și de alte plaje din țară.

Întrucât normele de distanțare socială trebuie să rămână în vigoare, țări precum Grecia se gândesc la mai multe modalitățile de a-și stimula turismul într-o perioadă atât de dificilă. Economia Greciei se bazează în mare măsură pe turism, dar din cauza pandemiei de coronavirus, numeroşi turişti şi-au anulat vacanţele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here