Viorel Cataramă, spovedit de Arhiepiscopul Teodosie. A făcut acest gest după ce a aflat că a ieșit negativ la testul pentru COVID-19

După ce a aflat că nu s-a infectat cu toate că a îmbrățișat oamenii din focar, Viorel Cataramă a evadat la spovedanie.

Și-a găsit duhovnic tocmai la Constanța, în chipul Arhiepiscopului Teodosie, de care îl leagă, de altfel, şi alte credinţe pe lângă cea în Dumnezeu.

Pentru o îmbrăţişare fără mască şi câteva vorbe de duh, Viorel Cataramă a bătut drumul de la Bucureşti la Constanţa, când alţii probabil nici nu se ridicaseră din pat să-şi înceapă ziua.

Şoferul şi o persoană apropiată îl aşteptau deja cu maşina pregătită de drum, iar el nu a ezitat să plece în această misiune pe care o consideră nobilă şi sfântă.

Drumul până la Constanţa a fost floare la ureche pentru afaceristul care s-a gândit tot timpul la faptul că a fost sunat personal de către Arhiepiscopul Teodosie care l-a invitat la Constanţa.

După ce s-a dus în Bărbulești, în plin focar, cu gândul să se infecteze cu noul coronavirus – însă boala se pare că nu s-a lipit de el, Viorel Cataramă spune că asta e doar prima ieșire de după izolare.

În plus nu are de gând să poarte mască și nici nu e de acord să i se ia temperatura în locuri publice.

La fel de nonconformist e și Arhiepiscopul Teodosie. Acesta a încălcat regulile și a împărtășit lumea cu aceeași linguriță. A fost depusă o plângere pe numele lui, dar procurorii au decis să nu îi facă dosar penal decât în cazul în care va apărea cel puțin o persoană infectată.

Sursa: stirilekanald.ro

1 COMENTARIU

  1. A spus la spovadă despre Parohia noastră ortodoxă de la care au dispărut în 96 printr-o minune banii din cutia milei și în locul lor au apărut 40 certificate SAFI tip C? Dar despre minunea înmulțirii banilor, ai lui, nu ai parohiei? A plărit datoria la Teodosie, sau a primit binecuvântări pe gratoseală? S-a spovedit cum a ajutat-o pe văduva Flegher Estera din Iași, http://www.rolii.ro/hotarari/589f456ae49009d410000406 ? Bărbatul ei a subscris la SAFI în 1996, ca și preotul parohiei, suma de 100 milioane ROL. Când a cerut restituirea sumei, Iuda Cataramă i-a convertit-o în 7 acțiuni SC ELVILA INTERNATIONAL SA. Până în anul 2012 soțul a murit, și văduva a cerut din nou restituirea banilor. A dat în judecată ELVILA in dosar 20285/245/2012 Judecătoria Iași soluționat cu sentința 13595/22.10.2013 și n-a obținut nimic de la tovarășul Cataramă întrucât Justiția mergea la fel de ”bine” ☻☺☻ ca la linguriță.
    În locul lui Teodosie îl dădeam afară imediat, dar hoțul i-a sucit mințile cu minciuni sfruntate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here