Noi dezvăluiri în cazul Caracal. Mesajele celui care ştie unde este Alexandra

Sursa foto: romaniatv.net

Anchetatorii au ignorat probe depuse de familia Alexandrei. Este vorba despre o conversație între o prietenă a fetei și un tânăr care recunoaște că ajută la răpirea mai multor copile și care susține că știe ce s-a întâmplat cu Alexandra. Tânărul nu a fost chemat niciodată la audieri.

Conversația a avut loc între o bună prietenă a Alexandrei Măceșanu și un tânăr. Fata a fost abordată de acest individ la câteva zile de la dispariția Alexandrei și i-a mărturist că are detalii despre ce s-a întâmplat cu aceasta din urmă.

Iată conversaţia dintre cei doi:

„Bună, știi ceva de Alexandra?

Nu știu nimic de ea, din păcate.

Au dus-o în altă țară.

De unde știi tu?

Deci…sunt un băiat. Alexandra s-a urcat într-o mașină și în acea mașină era un om pe care îl știu eu. Și el duce fete la prostituție.

Ești sigur despre ce vorbesti? Dă-mi mai multe detalii despre acel om.

Știi unde este Alexandra în acest moment? Dacă știi, spune-mi, te rog, să putem face ceva.

În seara asta o duce în altă țară.

Și până acum unde a ținut-o?

Aici chiar nu știu. Tu îți dai seama că dacă zici cuiva, mai ales la poliție, am belit-o? Dacă zici, măcar nu zi de mine.

Nu, îți dai seama că nu o să te bag pe tine. Doar tu ne poți ajuta, gândește-te puțin.

Știu asta, m-am gândit la asta dar dacă o iau pe Alexandra de acolo, eu dispar.”

Băiatul chiar a recunoscut că a ajutat la răpirea mai multor fete.

„Doar îți zic să te păzești și tu. El a pus ochii pe multe fete de acolo si cică mă pune pe mine să vorbesc cu voi și după să ne vedem și vine să vă ia”, i-a mai spus bărbatul fetei.

Alexandru Cumpănașu a depus aceste conversații ca probe, însă a declarat că anchetatorii nu l-au identificat și nici audiat pe acest băiat.

„În ce privește individul, eu am vorbit personal cu el și mi-a spus că nu a fost chemat, mi-a confirmat. L-am întrebat dacă știe ceva sau nu concret de Alexandra și a spus că știe și a închis dialogul. Nu au fost interesați nici de asta, nici de alte probe. Oamenii de la poliție au ignorat toate informaţiile pe care le-am dat în acele momente”, a spus Alexandru Cumpănaşu la „Punctul Culminant” de la România TV.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here