Dialog halucinant după un accident produs de o șoferiță drogată. ”În trei minute am plecat”/ VIDEO

O tânără șoferiță aflată sub influența drogurilor a produs un accident, joi, în parcarea unui centru comercial din Capitală. Discuția dintre prietena acesteia și un martor la accident, a devenit virală pe Facebook.

Tânăra de 26 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul parcat, spun polițiștii.

Alături de șoferiță, în mașină se mai afla încă o fată, care pare că se afla și ea sub influența substanțelor halucinogene. Aceasta din urmă a purtat un dialog halucinant cu bărbatul care filma urmările accidentului.

Dialog martor – pasageră:

– Vă rog, nu sunați nicăieri, că în trei minute am plecat.

– În trei minute plecați? Dar ce-ai băgat? Injectabil? Ai băgat injectabil, nu?

– Te rog… în trei minute am plecat.

– În trei minute?

– Trei minute. Din clipa asta dacă în trei minute nu plecăm, chemați…

– Plecați cu mașina? Păi pornește-o, ia vezi!

– Chemați la poliție în trei minute dacă nu plecăm!

– Dar puteți să plecați cu mașina asta, nu e problemă.

Polițiștii au anunțat că au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă

”Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în parcarea unui complex comercial din sectorul 6.

Conducătorul unui autoturism, femeie în vârstă de 26 de ani, care se deplasa în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul parcat.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a șoferiței, care a fost transportată la Spitalul Universitar.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul alocooltest, rezultatul fiind zero și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul poliției, citat de Cancan.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here