Olt: Mama care şi-a ucis fetiţa de doar două luni vrea să fie eliberată. Tatăl plecat la muncă în Londra, distrus

Mama care şi-a ucis fetiţa de doar două luni pentru că plângea prea mult, cere să fie eliberată. Tatăl plecat la muncă în Londra este distrus. Acesta a scris un mesaj cutremurătoar dedicat fetiţei lui. 

Pe data de 4 iunie, un echipaj de prim ajutor a fost chemat la o casă din Stoenești, județul Olt, pentru a salva viața unei copile de de doar două luni. Apelul a venit din partea unchiului fetiței, după ce mama acesteia s-a plâns că bebelușul nu mai respiră și nu știe ce să facă.

În urma consultaţiilor, s-a descoperit că mama a zguduit-o atât de tare încât i-a provocat leziuni la nivelul creierului și al coloanei vertebrale.

Gabriele Vasiliauskaite, de origine lituaniană, era cunoscută ca fiind o mamă bună pentru copiii săi, ea mai având un băiețel. Ceea ce vecinii nu știau este că, pe data de 14 mai, femeia mai ajunsese cu bebelușul la spital. Personalul medical au suspectat-o de agresiune și au solicitat ajutorul Direcției pentru Protecția Copilului și al Poliției, fiind deschis și un dosar penal pentru vătămare din culpă. Femeia ar fi spus că a ajuns la spital cu cea mică din cauză că fratele mai mare ar fi tras de cearșeaful pe care fetița stătea și că aceasta s-ar fi lovit cu capul de un obiect de mobilier. Astfel, ancheta a luat sfârșit, potrivit spynews.ro.

După ce a aflat că fiica lui a murit, tatăl plecat la muncă în Anglia a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

„Copila mea, ştiu că vezi şi auzi totul. Ştiu că ti-ai dorit să îl faci pe tati fericit. Ştiu că mi-ai zâmbit şi mi-ai dat putere. Frăţiorul tău stie cum te cheama. Şi in inima lu’ tati tu vei trăi mereu, o să îti retin doar ochisorii dulci şi zâmbetul tău cald. Nu putem să fim supărati pe Dumnezeu, tati, nu putem să fim supărati pe nimeni! Tu ştii că tati te iubeşte, să fii bună cu prietenii tăi îngerasi şi să îl faci pe Dumnezeu mândru de tine.Să te odihneşti în pace, lumina ochilor mei ce s-au stins odată cu tine!”, a fost mesajul tatălui copilei de doar două luni, postat pe contul lui de socializare.

După ce tânăra de 24 de ani a fost reținută de oamenii legii, băiețelul rămas singur va fi îngrijit de rudele din partea tatălui.

„Luni a fost o echipă, împreună cu un psiholog, de la noi de la direcţie acolo, iar copilul este acum alături de bunică şi unchiul patern, cu ghilimele de rigoare, pentru că minorul încă nu are paternitatea recunoscută de tată. Tatăl biologic se întoarce din Anglia, din declaraţiile bunicii este pe drum. Unchiul, împreună cu partenera de viaţă, cei care au locuit alături de copil, urmează să sosească la instituţia noastră pentru a fi evaluaţi în vederea încredinţării pe perioadă temporară a băiatului, până definitivăm procesul de definitivare a tuturor documentelor, inclusiv cel de înregistrare tardivă a naşterii copilului. Însă, acum cazul este monitorizat de noi, am luat legătura şi cu medicul de familie pentru supervizarea stării de sănătate, iar dosarul este în lucru”, a declarat Rădiţa Piroşca, directorul DGASPC Olt.

Femeia acuzată de omor a contestat măsura arestului preventiv, însă Curtea de Apel Craiova i-a respins contestaţia.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here