Boala de care suferea Costin Mărculescu. Dezvăluiri cutremurătoare: Avea nevoie de tratament

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa, noaptea trecută. Trupul său a fost descoperit în cadă, în stare de putrefacție, după ce timp de trei zile nu a mai răspuns la telefon și nu a mai fost văzut de nimeni.

Apropiații actorului au declarat că, în ultima vreme, acesta se afla într-o stare depresivă și avea probleme financiare. Cu toate acestea, Mara Bănica susține că nu poate lua în calcul varianta unei sinucideri.

„A murit un prieten, un om cu care am râs foarte mult în ultimii 10 ani. Nu trecea printr-o perioadă bună, dar nu de ieri, de nişte ani de zile. El avea planuri şi un om care are planuri nu se sinucide. Cel puțin, asta cred eu. Ultima oară, am vorbit în carantină, pe un grup de WhatsApp.

Jurnalista a vorbit și despre boala gravă de care suferea Costin Mărculescu, mai exact probleme la inimă.

„Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”, a afirmat Mara Bănică.

Costin Mărculescu urma să împlinească vârsta de 51 de ani pe 29 iunie.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here