Horoscop 15 iunie. Scorpionii pleacă în vacanță în altă țară

Eforturi azi. O să putem îndrepta niște lucruri dac-o să dăm dovadă de bunăvoință și perseverență totodată.

Vibrația zilei este 6 și putem aduce armonia în familia noastră și s-o și păstrăm.

HOROSCOP 15 IUNIE GEMENI

Poate mai faceți o razie prin casă, scoateți lucrurile pe care nu le mai folosiți, din toate categoriile și lăsăți casa lună. Aveți de făcut niște plăți, de care ați uitat, și o să trebuiască să scoateți bani, ca să nu încasați amenzi.

HOROSCOP 15 IUNIE RAC

Se poate să mai dați niște bani ca să vă schimbați telefonul, sau aveți de făcut niște reparații ca să fie totul funcțional. O să trebuiască să luați semnături, poate prelungiți sau nu un contract de muncă, poate fi o colaborare și o să definitivați un statut.

HOROSCOP 15 IUNIE LEU

O problemă de sănătate începe să se-arate și n-o puteți ignora, cel mai bine e să vedeți despre ce e vorba. Poate-aveți de făcut un drum la bancă să vedeți cum stați cu banii, cu datoriile, dacă puteți amâna ratele, sau să le plățiți la termen, o grijă în privința banilor există.

HOROSCOP 15 IUNIE FECIOARĂ

Poate vă faceți acte noi, c-or fi expirate unele și o să trebuiască să le parafați cumva, posibil și online. Apar cheltuieli ca să vă puneți casa la punct și să mai scăpați de datoriile curente, facturi și alte lucruri care par să fie urgențe.

HOROSCOP 15 IUNIE BALANȚĂ

Voi păreți pregățiți pentru o plecare, dar e bine să vă interesați în amănunt de toate detaliile să n-aveți surprize pe drum, la destinație. Sunt chestiuni de rezolvat și din fața calculatorului, dar și dacă vă deplasați, posibil prin țară pe undeva, dacă sunt documente de obținut de la vreo arhivă, o instituție publică.

HOROSCOP 15 IUNIE SCORPION

Vă cheamă cineva să lucrați, sau poate petreceți o vacanță în alt oraș, poate afară din țară și rămâne să vă hotărâți. O să puteți face rost de niște bani și să vedeți ce faceți cu ratele, poate vreți să luați un împrumut și să plățiți niște datorii, sau să dați avansul pentru o casă.

HOROSCOP 15 IUNIE SĂGETĂTOR

O să vă puteți recupera banii pe care i-oți fi împrumutat cuiva și o să vă permiteți niște cheltuieli extrabugetare. O să vă puteți înțelege altfel cu cineva care a făcut parte din viața voastră și se poate continua relația și să ducă și la căsătorie.

HOROSCOP 15 IUNIE CAPRICORN

Se poate să vă intereseze o mașină nouă ca să vă simțiți în siguranță la volan dacă plecați undeva la drum lung. Poate aveți de completat niște studii, să-ncheiați o situație și să vedeți care e următorul pas – mai faceți și altceva, sau vă luați serviciu.

HOROSCOP 15 IUNIE VĂRSĂTOR

O să vă puteți întoarce la o relație care s-a scurtcircuitat la un moment dat și o să vă faceți planuri de căsătorie. Se poate să primiți un contract bun și să mai faceți și altceva cu banii decât rate și facturi. Ați putea lucra ceva și în paralel, pentru că oferte vor fi.

HOROSCOP 15 IUNIE PEȘTI

Poate vă luați ceva nou pentru casă, reparați ceva în curte, sau montați ceva pentru gătit, pentru relaxare, pentru copii. O să alegeți o activitate care să vă deconecteze și dacă o să v-aducă bani, cu atât mai bine, c-o să puteți permanentiza munca respectivă.

HOROSCOP 15 IUNIE BERBEC

Poate faceți comandă de lucruri noi pentru casă și o să vă regândiți estetica locuinței, că să aveți alt confort vizual. Poate vi se cer niște acte pe care să le depuneți la un dosar și or să vi se recunoască niște drepturi, să puteți face performanță la serviciu, la școală.

HOROSCOP 15 IUNIE TAUR

Se poate s-aveți mult de umblat, dar poate vă luați o bicicletă, un scuter, luați metroul să scurtați distanțele. Se poate să aveți ceva de spus în public și o puteți face în rețelele de socializare, se poate să vă prezentați și la un interviu și să aveți success.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here