Mihai Albu, cu poliţia la uşa Iuliei Albu. Designerul i-a făcut plângere penală. Care este motivul

Scandalul ia amploare în familia Iuliei Albu. Fostul ei soţ, Mihai, a fost nevoit să meargă acasă la fosta soție cu poliția, pentru a-și vedea fetița, pe Mikaela. El susține că au fost și martori, motiv pentru care a ținut să lămurească anumite lucruri.

Designerul a postat un mesaj pe contul său de Facebook, unde explică tot ce s-a întâmplat.

 „Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac următoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela.

Avocata mea are în lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”, a spus Mihai Albu.

Designerul are două mari responsabilități: pe Mikaela, fiica din mariajul cu Iulia Albu, și pe mama sa, care are 92 de ani.

” Mama este bolnavă, viața ei atârnă de un fir de ață. Are 92 de ani, anul trecut a căzut în casa și și-a rupt colul femural, a suferit trei intervenții chirurgicale, trebuia să-i dea cineva să mănânce și să o îngrijească cu absolut totul. Eu am grijă exclusiv de mama și mereu am avut.

Mama stă cu mine în casă. Și ea a avut grijă de mine o viață întreagă. Acum merge cu cadrul, acum poate să mănânce singură, îi pregătesc micul dejun și prânzul, apoi ea poate să și le încălzească, îi las porții precise, să nu ridice oale grele. Plus medicația. Când vine Mika la mine, am grijă de amândouă. Când vine fetița la mine stau 24 din 24 cu fetița, nu stă pe tabletă”, a conchis Mihai Albu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here