Slătinean BĂTUT în plină stradă de un tânăr care, după faptă, s-a făcut nevăzut. Polițiștii l-au identificat pe agresor

Un bărbat din Slatina a fost bătut în plină stradă, azi, de un tânăr care după faptă s-a făcut nevăzut.

Victima nu îl cunoaște pe agresor și nu a putut da detalii despre el polițiștilor. Chiar și așa, oamenii legii l-au identificat pe cel bănuit de agresiune.

„Astăzi, în jurul orei 14.30, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Basarabilor, din municipiul Slatina, un bărbat ar fi fost agresat de o persoană necunoscută, acesta din urmă fugind după comiterea faptei.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului pentru a efectua de cercetări. Se pare că bărbatul, de 52 de ani, din municipiul Slatina, ar fi fost lovit, fără a fi deposedat de bunuri. Acesta nu a putut oferi date despre agresor.

În urma activităţilor desfășurate de polițiștii de investigații criminale, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Milcov, bănuit că ar fi săvârșit fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care fapta a fost comisă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here