O fetiță de 9 ani din Olt, printre ultimele cazuri de infectare cu COVID-19

Sursa foto: romaniatv.net

Unul dintre noile cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în Olt este cel al unei fetițe de doar 9 ani, din localitatea Brebeni.

Micuța este nepoata poștăriței din Brebeni, confirmată pozitiv în urmă cu trei zile, femeia fiind contaminată de soțul său, un bărbat de 53 de ani, angajat al fabricii din Slatina unde a izbucnit un focar de coronavirus.

Fetița a fost introdusă de Direcția de Sănătate Publică în ancheta epidemiologică deschisă pentru identificarea tuturor persoanelor care au intrat în contact direct cu cei doi soți. I-au fost recoltate probe și rezultatul a indicat prezența virusului în organism.

Un alt caz este cel al unei asistente medicale de pe secția Chirurgie Plastică a Spitalului Județean de Urgență Slatina, contact direct al unui pacient infectat.

Diagnosticată cu SARS-CoV-2 ar fi şi soţia bătrânului din Deveselu care a decedat, în urmă cu trei zile, la Spitalul Municipal Caracal.

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în Olt, de la începutul epidemiei, au ajuns la 136, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here