Polițiștii din Olt continuă să găsească persoane care încalcă legea în privința izolării la domiciliu. Amenzi de 2000 lei

Polițiștii din Olt continuă să găsească persoane care încalcă legea în privința izolării la domiciliu. În ultimele 24 de ore, oamenii legii au aplicat amenzi de 2000 lei.

Polițiștii olteni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au desfășurat misiuni specifice.

În ultimele 24 de ore, polițiști din IPJ Olt, sprijiniți de jandarmi și polițiști locali, au efectuat aproximativ 2500 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu. În urma verificărilor efectuate, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020, poliţiştii au aplicat două amenzi contravenţionale în valoare totală de 2.000 de lei.

„Recomandăm cetățenilor să manifeste responsabilitate în respectarea măsurilor dispuse pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here