Dani Oţil a răbufnit în direct, la Antena 1. Anunţul făcut în această dimineaţă: “Se apropie laţul, fiecare vom avea acest virus”

Dani Oţil a răbufnit în direct, în emisiunea matinală pe care o moderează, “Neatza cu Răzvan şi Dani”, după ce a primit mai multe mesaje cu diverse opinii despre coronavirus.

Prezentatorul a mărturisit că fiecare dintre noi vom lua acest virus, însă contează când se va întâmpla asta.

”Viața cu Răzvan și Dani nu mai e atât da funny. Lumea este împărțită online, nu-mi vine să cred că sunt urmărit și citit de atâția proști. Am dat la block-uri ieri…

Bă, că fiecare crede despre coronavirus este una, fiecare are dreptul să creadă ce vrea, dar să dai mai departe idei extreme spuse de alți proști mi se pare deja că suntem niște proști organizați. Dau la block-uri pe zi… foarte multe.

Se apropie lațul, după cum știți, fiecare vom avea acest virus, important e când îl luăm și cât de mare e presiunea pusă pe sistemul sanitar.

Eu încep să am din ce în ce mai mulți cunoscuți și, culmea, sunt din cei care au vrut neapărat la mare să stea bot în bot cu alții. Pentru că ei sunt în spital și n-au televizor, adică mi-au trimis niște poze din spital… nu e cel mai drăguț loc de pe planeta Pământ, îi salut, poate le transmite cineva sau văd pe Youtube, după emisiune, căci viața lor cu televizor toată ziua, la fiecare cafea de dimineață, pentru câteva săptămâni, s-a suspendat” a spus Dani Oțil, în această dimineață, la Antena 1.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here