O asistentă a răspândit COVID-19 în spital pentru că nu a crezut în existența bolii

Imediat ce a fost testată pozitiv, femeia a fost dusă la Spitalul Victor Babes, din Timișoara, însă a ales să nu rămână internată, ci a cerut să se izoleze la domiciliu. La fel au procedat si colegele ei, alte doua cadre medicale care au luat boala de la asistentă, scrie renasterea.ro.

În total, asistenta de la CFR a îmbolnăvit alte șase persoane, cadre medicale și pacienți ai Spitalului Clinic Căi Ferate Timișoara.

„In data de 10.07.2020, organele de cercetare penala au luat la cunoștință despre faptul că un număr de 7 (șapte) persoane – cadre medicale și pacienți ai Spitalului Clinic Căi Ferate Timișoara – au fost depistați pozitiv la testul Covid 19 in urma analizării probelor recoltate în perioada 30.06.2020- 06.07.2020, existând indicii ale nerespectării, la nivelul Spitalului Clinic Căi Ferate Timișoara, de către funcționari publici din cadrul unității spitalicești, a măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”, transmit reprezenții Parchetului de pe langa Judecătoria Timișoara.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here