Mihai Tudose, ironii la adresa guvernanților: „O mămăligă care latră. Arafat: Nu mai avem… Tătaru (ministru!): Avem”

Sursa foto: digi24.ro

Fostul premier Mihai Tudose ironizează mesajele guvernanților, despre care susține că se contrazic în privința locurilor din spitale, a măsurilor de protecție sau a începerii școlii. 

„Mămăligă care latră! Arafat: Nu mai avem… Tătaru (ministru!): Avem… Câţu: deficitul e f mare dar.. avem măşti şi dezinfectanţi…. deci suntem pregătiţi pentru orice situaţie! Oricum e ,,îmbucurător” că ministrul de Finanţe (nu că el, Câţu, chiar ar fi..) ţine inventarul la sticluţele cu spirt…. Guvern: nu ştim când începe şcoala şi nici cum începe. E de vină PSD-ul care ne tot întreabă. De aceea nu ştim! Guvern: hotărâre pentru a limita extinderea pandemiei: se scurtează programul la păcănele! Până la 23:00. Tot Guvern: nu ai voie cu cearceafu’ între şezlonguri! Deci, nu-i aşa, ia-ţi şezlong… sau du-te la păcănele… Tot Guvern: noi suntem cei mai buni, cei mai curaţi, cei mai profesionişti… dar nu prea ne iese nimic fiindcă există PSD! Şi cu toate că există PSD noi, pnl, avem 40% !!! Poate 40*….”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

El a făcut un apel la guvernanţi să facă ceva „pentru oameni, pentru ţară”.

„Nu vă răţoiţi toată ziua la opoziţie fiindcă imaginea cam asta e: o mămăligă care latră”, a conchis europarlamentarul social-democrat.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here