Deputatul de Olt Gigel Știrbu, la TERAPIE INTENSIVĂ după o operație complicată. Ce i s-a întâmplat

Deputatul liberal de Olt Gigel Știrbu s-a aflat, zilele trecute, la secția de Terapie Intensivă a  Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București, după ce a fost nevoit să se supună unei intervenții chirurgicale la coloana vertebrală.

Parlamentarul suferea de mai mulți ani de hernie de disc, boală pe care a dus-o până când ea a început să se acutizeze. În cele din urmă, medicii i-au recomandat operația.

Intervenția chirurgicală a fost realizată de medicii Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București și a fost un succes, drept pentru care pacientul a simțit nevoia să aducă mulțumiri echipei care a efectuat operația.

„Am întâlnit 2 eroi!
La Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București, i-am cunoscut pe medicul neurochirug Corneliu Toader, care este și managerul institutului, și pe Fugaciu Rodica, medic anestezist,o olteancă din Caracal!
Nu obișnuiesc să fac postări din viața personală, dar acestor doi oameni le voi fi recunoscător toată viața, pentru reușita operației pe care am avut-o la coloană.
Nu i-am cunoscut până când am ajuns la acest spital, dar am constatat că cei doi medici formează o echipă extraordinară care salvează mii de vieți! Pe lângă profesionalismul lor , am văzut că sunt oameni simpli, modești și dedicați profesiei, care la ora 6.30 sunt la spital și care nu pleacă niciodată mai devreme de ora 22.00!
Îi mulțumesc extraordinarului medic Corneliu Toader și echipei sale de la Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București pentru profesionalism și dedicare!
Iar pe plan politic asigur colegii și adversarii, ca în maximum o săptămână,voi fi pe baricade!”, a scris, pe o rețea de socializare, Gigel Știrbu.

El a fost externat și urmează să înceapă un lung proces de recuperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here