Incendiul izbucnit, joi, în Olt a făcut PRĂPĂD: Patru locuințe DEVASTATE. Ce au descoperit pompierii/ FOTO-VIDEO

Incendiul izbucnit joi în localitatea olteană Strejești a distrus nu mai puțin de patru locuințe. După stingerea focului, intervenție la care au participat zeci de pompieri, salvatorii au descoperit de la ce a plecat incendiul.

Inițial, incendiul a izbucnit la o locuință, după care focul s-a extins la alte trei case.

Deși pompierii au intervenit cât de repede au putut, intervenția lor a fost îngreunată de vântul puternic.

„Incendiul a afectat patru gospodării. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, au fost angrenați peste 20 de pompieri din cadrul ISU Olt și ISU Vâlcea, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autospeciale de primă intervenție, un echipaj SMURD și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime.

Misiunea a durat aproximativ patru ore și a fost coordonată de la fața locului de Locotenent colonel Alin Petrișan, desemnat prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt”, se arată într-un comunicat de presă al pompierilor.

În gospodăria de la care a izbucnit incendiul au ars două locuințe și bunurile din interiorul acestora.

În cea de-a doua gospodărie au ars o casă de locuit și bunurile din interiorul acesteia.

La cea de-a treia gospodărie au ars acoperișul casei pe 20 de metri pătrați, o bucătărie de vară, construită din lemn, electronice și electrocasnice din interiorul acesteia și două anexe gospodărești.

La a patra gospodărie pagubele au fost minime, respectiv doi metri pătrați din acoperișul casei, mai precizează pompierii.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un televizor lăsat în funcțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here