Horoscop 7 august. Peștii au parte de bani în plus

O s-avem inițiative, energie, motivație interioară și o să facem slalom printre provocările de tot felul.

Vibrația zilei este 7 și o să dăm de acea fărâma de înțelepciune exact când o s-avem cea mai mare nevoie.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 LEU

E o relansare și o să faceți dovada calităților, și poate v-așteaptă și un premiu la final, să căpătați un titlu, care să contez și la CV.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 FECIOARĂ

Mai dați un telefon, un email și insistați cum știți ca să vă primiți banii, să vă duceți și voi cu familia măcar câteva zile la aer, la soare, să faceți baie-n mare.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 BALANȚĂ

Întălnire cu cineva care vrea să vă propună o afacere și dacă sunt suficiente avantaje o să vă dați acceptul c-or să fie niște bani.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 SCORPION

O ieșire la rampă cu lucruri care vă definesc și o să aduceți un plus de strălucire în viața voastră și va fi o consolidare de statut.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

Voi păreți a fi pe picior de plecare și o să vă mobilizați ușor, mai pescuiți și vreun prieten sau vă-ntâlniți la destinație, într-o stațiune turistică.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 CAPRICORN

E anul vostru – îndrăzniți orice, c-or să vă reușească inițiativele, nu fiți reticenți, că aveți tot ce vă trebuie că să dați lovitura.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

O să vă bucurați de-o reușită, poate vă angajați undeva, poate fi și o colaborare și să pășiți pe un nou drum profesional c-aveți multe de spus în profesie.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 PEȘTI

Vin bani în plus și-o s-aveți și cheltuieli mai mari decât de obicei în perioada asta, poate pentru că plecați pe undeva într-o vacanță.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 BERBEC

O să puteți pleca într-o scurtă vacanță și o să vă prindă bine să mai schimbați peisajul, să faceți mișcare, c-aveți multă energie, și tensiuni de descărcat.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 TAUR

Vă faceți timp și pentru treburile gospodărești și pentru voi, să ieșiți pe undeva, poate plecați din localitate ca să vedeți niște rude, o fi vreun sărbătorit pe acolo.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 GEMENI

O să faceți rost de bani în plus, vă alegeți niște colaborări care să nu vă manace tot timpul liber și vă asigură un venit suplimentar – măcar din toamnă.

HOROSCOP 7 AUGUST 2020 RAC

Vi se aprobă un proiect care să vă ridice la alt nivel profesional și o să puteți spera la o mărire finaciară, ca să vă descurcați cu toate cheltuielile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here