A fost sau nu a fost Liviu Voiculescu prieten cu Emi Pian, șeful Clanului Duduienilor?

Un mesaj de condoleanțe pentru familia lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, șeful Clanului Duduienilor, ucis de un alt interlop, a apărut, ieri, pe o rețea de socializare din partea președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu. Acesta a reacționat, spunând că postarea este una falsă.

Mesajul apărut pe Facebook este următorul: „Sunt alături de familia îndurerată, după moartea fulgerătoare a prietenului meu, Emi Pian. Drum lin printre stele, fratele meu!”.

Postarea a apărut pe un cont de socializare care, aparent, ar fi cel al președintelui PNL Olt, după cum se observă în imaginea de mai jos.

Imediat după lansarea mesajului, Liviu Voiculescu a avut o reacție pe pagina sa de Facebook, susținând că, atât contul, cât și postarea cu pricina ar fi false.

Reamintim că, în noiembrie 2018, imediat după ce a fost ales președinte al PNL Olt, Liviu Voiculescu încerca să manipuleze el însuși opinia publică prin postarea unei informații false menită să ascundă un adevăr. Deranjat, atunci, că OLT-ALERT a publicat o știre despre faptul că alegerea sa în fruntea liberalilor olteni a avut loc cu o sală aproape goală, Voiculescu a susținut pe Facebook că informația este falsă, folosindu-se de o imagine în care delegații au fost surprinși în picioare, astfel că înălțimea trupurilor acopereau scaunele goale din spate. OLT-ALERT i-a demontat minciuna printr-un articol ilustrat cu mai multe imagini reale de la eveniment (amănunte AICI).

Reamintim și că Liviu Voiculescu, în ciuda faptului că mereu și-a susținut nevinovăția în dosarul penal în care procurorii DIICOT Craiova îl acuză de săvârşirea infracţiunilor de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc, a plătit, cu zeci de mii de euro, un controversat afacerist din Slatina în speranța că acesta îl va ajuta, prin trafic de influență, să nu ajungă în fața instanței de judecată (amănunte AICI și AICI). Înțelegerea dintre cei doi nu a funcționat, Voiculescu ajungând, totuși, în fața judecătorilor. Nemulțumit, el l-a denunțat pe controversatul afacerist la DNA, acesta fiind trimis în judecată și condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.

Date fiind aceste momente reale din viața sa, se naște întrebarea: când spune și când nu spune Liviu Voiculescu adevărul? Așadar, a fost sau nu a fost prieten cu șeful Clanului Duduienilor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here