O nouă CRIMĂ în Olt. Victima, un bărbat, încercase să întrețină relații sexuale cu agresorul

O nouă crimă a avut loc în Olt. Este vorba de un bărbat din localitatea Dobrosloveni, ucis în bătaie după ce ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu agresorul.

Tragedia s-a consumat vineri, după ce bărbații au consumat mai multe pahare cu alcool. Altercația între cei doi ar fi început după ce vizitatorul i-ar fi cerut gazdei să întrețină relații sexuale cu el.

Tensiunea creată între cei doi a degenerat, agresorul, Paul Statie, bătându-și victima până moarte.

„În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 07.08.2020, în timp ce se aflau la locuinţa inculpatului S.P. din comuna Dobrosloveni, sat Reşca, județul Olt, pe fondul unui conflict spontan, apărut ca urmare a  consumului de alcool şi generat de propunerea victimei M.I. (un bărbat în vârstă de 49 ani, din aceeaşi localitate) de a întreţine relaţii sexuale, autorul a agresat-o fizic aplicându-i multiple lovituri cu pumnii, picioarele, cu corpuri contondente, respectiv un fier beton, o coadă de mătură şi un ciomag, i-a comprimat regiunea toracică cu picioarele, producându-i un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne, după care a târât-o pe victimă, care era în stare de inconştienţă, în afara curţii, a dezbrăcat-o de pantaloni, lăsând-o complet dezbrăcată şi a abandonat-o într-un şanţ, în apropierea casei, la scurt timp survenind decesul”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Suspectul a fost reținut. Sâmbătă, el a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, decizia fiind luată de Tribunalul Olt la solicitarea procurorilor.

Tragedia s-a petrecut la doar o zi după un eveniment similar. Joi seară, un bărbat din localitatea Strejești a fost ucis de un alt localnic care i-a dat victimei cu o bâtă în cap.

Crima s-a petrecut în urma unui scandal izbucnit între trei persoane și victimă, în contextul unui conflict mai vechi.

La un moment dat, unul dintre agresori a pus mâna pe o bâtă și a lovit victima în cap, pe la spate. Lovitura, fulgerătoare și extrem de violentă, i-a fost fatală bărbatului rănit, Iulian Știrbu.

Și în acest caz autorul faptei a fost arestat preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here