Crește numărul focarelor ACTIVE din Prahova: Patru cazuri de COVID-19, confirmate în rândul angajaților primăriei Blejoi

“Trebuie să vă informăm că 4 dintre colegii noştri sunt infectaţi cu noul coronavirus. Am descoperit săptămâna trecută că sunt bolnavi, după ce conducerea primăriei a decis să facă mai multe teste. Din fericire, ei sunt bine, nu au simptome şi nu au intrat în contact cu altcineva. Aşa cum ştiţi, tinem cont de criteriile epidemiologice, iar relaţiile cu cei din afara primăriei se desfăşoară în condiţii stricte. Vă recomandăm să ne scrieţi pe e-mail cu ce vă putem ajuta, poate rezolvăm problemele fără să fie nevoie de prezenţa voastră la ghişeu”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Blejoi.

Potrivit sursei citate, toate spaţiile primăriei sunt periodic dezinfectate cu substanţe speciale şi prin nebulizare.”Sperăm să depășim cât mai repede această criză, să rămânem sănătoși și să nu existe alte cazuri noi în comuna noastră. E important să purtăm mască, chiar și în spații deschise, dacă sunt aglomerate”, se mai arată în mesajul citat.

Cazuri de COVID-19 au mai fost înregistrate anterior la Primăria Ploieşti, Primăria Brazi şi Primăria Pucheni, iar primarul de la Comarnic a anunţat duminică, pe Facebook, că este confirmat cu noul coronavirus.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here