Lovitură dură pentru PNL Olt: După ce s-a tras în poză cu liberalii, primarul din Deveselu va candida tot din partea PSD/ FOTO

PNL Olt a încasat o puternică lovitură: după ce s-a tras în poză cu conducerea organizației liberale, imaginea fiind pusă pe afișele electorale, primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a semnat, recent, dosarul de candidatură din partea PSD. Informația circulă, deocamdată, pe surse, dar reprezentanți ai PNL Olt ne-au confirmat că președintele organizației, Liviu Voiculescu, este extrem de supărat în această perioadă.

Ion Aliman, membru PSD, a purtat discuții intense cu liberalii, care i-au propus să candideze din partea Partidului Național Liberal pentru un nou mandat de primar al comunei Deveselu. La un moment dat, edilul chiar a bătut palma cu liberalii, care s-au grăbit să se tragă în poză cu viitorul candidat, imagine gândită pentru afișele electorale ale acestuia.

În imagine, Aliman apare alături de președintele Liviu Voiculescu, candidat la funcția de primar al Slatinei, și de Ion Voicu, fost șef al Poliției Olt, candidat al liberalilor pentru șefia Consiliului Județean Olt.

Ion Aliman le-a tras clapa liberalilor

Totul în zadar, pentru că primarul din Deveselu a decis, în cele din urmă, să candideze tot din partea PSD. Potrivit unor surse liberale, cel mai supărat de această poveste este Liviu Voiculescu, cel care ar fi avut ideea ca Aliman să fie atras de partea liberală și să și candideze din partea PNL.

Cel puțin așa susține președintele PNL Caracal, Cristian Pavel, care declară că a fost convins să meargă „pe simțul lui Voiculescu”.

„«Te rog eu, că, la final, sunt analizat și eu prin numărul de primari». Am zis, hai, să nu mă pun nici rău cu el. Între timp, ăsta și-a bătut joc de ei: i-a anunțat, ieri, că nu mai candidează, că candidează de la PSD. «Cât entuziasm ați avea, un primar în funcție are mai multe șanse». Și eu am zis, «bine, bă, merg pe simțul tău, al lui Voiculescu»”, arată, într-o înregistrare audio, șeful PNL Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here