Un bărbat din Olt, cu teste negative la COVID-19, și-a pierdut cunoștința într-o clinică privată din Slatina. El a fost transportat la spital

Un bărbat de 65 de ani, din localitatea Curtișoara, aflat, vineri, la un examen medical pneumologic într-o foarte cunoscută clinică din Slatina, și-a pierdut cunoștința după ce a ieșit din cabinetul medical. El fusese testat negativ în două rânduri.

Bărbatul o avea alături pe soția sa și, când a ieșit din cabinetul medicului care îl examinase, i-a căzut în brațe soției. Pentru câteva minute lungi pacientul și-a pierdut cunoștința. Au sărit toate cadrele medicale aflate în apropiere să îl ajute și, după ce și-a venit în simțiri, bărbatul a fost dus în cel mai apropiat cabinet.

A fost chemată ambulanța, care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

O sursă medicală a spus că bărbatul, deși avea teste negative la coronavirus, este posibil să fi făcut o criză tocmai din cauza COVID-19.

„A avut o saturație de oxigen foarte scăzută și unele caracteristici ar fi legate de  infecția cu COVID-19. Totuși, la analize s-a observat o activitate mai veche a anticorpilor, nu prezentă, ceea ce înseamnă că el a avut boala mai demult. A fost chemată ambulanța și a fost transportat la Urgențe, pentru analize medicale detaliate”, ne-a explicat sursa citată.

Județul Olt a depășit 1.000 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, 35 de infectări având loc în ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. De asemenea, a crescut și numărul deceselor provocate de noul coronavirus, ultima victimă fiind un bărbat de 44 de ani, din Slatina, care a murit în noaptea de joi spre vineri la spitalul din Slatina, după ce i se administrase plasmă adusă din Argeș.

Deși, potrivit unor surse apropiate familiei, pacientul nu suferea de alte boli, starea sa de sănătate a degenerat rapid din cauza temutului virus chinezesc, care nu i-a afectat doar plămânii, ci și creierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here