VIDEO/ Marius Oprescu, președintele PSD Olt: Moțiunea de cenzură va fi depusă săptămâna viitoare și va trece cu peste 250 de voturi

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, vineri, după ce și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean, că moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi depusă de Partidul Social Democrat săptămâna viitoare și că ea va trece cu peste 250 de voturi.

De asemenea, liderul social-democraților olteni a precizat că PSD este pregătit să preia guvernarea.

„Moțiunea de cenzură va fi depusă săptămâna viitoare. Așa cum s-a spus și în Comitetul Executiv Național, pe care l-am avut săptămâna trecută, avem discuții cu toate partidele, iar domnul președinte Marcel Ciolacu a promis că moțiunea va trece cu peste 250 de voturi.

PSD a fost de fiecare dată pregătit să preia guvernarea. E adevărat că am avut și noi greșeli pe care le recunoaștem. Sperăm să fi învățat ceva din ele și să nu le mai repetăm. Totuși, de fiecare dată, PSD a avut profesioniști care au arătat că sunt în stare să guverneze și au produs creștere economică în România. Și de această dată sunt convins că vom reuși să facem acest lucru”, a spus Marius Oprescu.

Cu toate acestea, Partidul Social Democrat propune un guvern de uniune națională, iar președintele PSD a explicat motivele acestei opțiuni.

„Noi am propus un guvern de uniune națională tocmai pentru că mai sunt doar doouă luni până la alegeri și cred că, atâta timp cât nimeni nu mai are legitimitate, este nevoie de o uniune națională la guvernare până la alegerile parlamentare. La alegerile parlamentare poporul se va exprima și atunci vom avea o nouă majoritate pentru următorii patru ani de zile. Aceasta a fost și logica pentru care am propus un guvern de uniune națională; ni se pare corect, cu două, trei luni, cât mai avem până la alegerile parlamentare, să avem un guvern de uniune națională, astfel încât, în această perioadă de criză, să putem cu toții să punem umărul și să aducem România la mal”, a explicat Marius Oprescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here