Şoferiţa care a accidentat grav un poliţist din Buzău, declaraţii halucinante în faţa anchetatorilor. De ce a fugit

Detalii halucinante despre șoferița care a accidentat un polițist din Buzău. Femeia le-a spus anchetatorilor că se grăbea să ajungă la București și nu a considerat că este necesar să oprească la semnalele polițistului. Femeia nu a oprit nici după ce a lovit cu maşina motocicleta poliţistului. 

Șoferița din Buzău, care a lovit cu maşina un agent din cadrul Biroului Poliției Rutiere Buzău, a fost arestată pentru 30 de zile. Pe imaginile de pe camera de supraveghere se vede cum poliţistul pornise cu motocicleta în urmărirea acesteia, după ce sesizase nereguli cu privire la autoturismul condus, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, acesta atenționând-o prin folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta.

Femeia a ignorat indicaţiile poliţistului. Ba mai mult, a trecut de două semafoare pe culoarea roșie, iar când acesta a trecut în dreptul autoturismului cu semnale acustice și luminoase pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție stânga pentru a-l acroșa. După impact, motocicleta s-a izbit de un taxi și a luat foc, iar polițistul a fost aruncat câțiva metri pe asfalt.

La audieri, şoferiţa le-a spus poliţiştilor că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și nu a considerat că e necesar să oprească la semnalul polițistului.

“Nu am oprit la semnalul polițistului pentru că mă grăbeam să ajung la București”, le-a spus femeia, potrivit Sindicatul Europol.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here