Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Facebook pe Raed Arafat a fost reținut și plasat sub control judiciar/ FOTO

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat, printr-un mesaj postat pe Facebook, a fost reținut joi pentru amenințare în scop terorist, iar vineri a fost plasat sub control judiciar.

În luna iulie, Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia virusul SARS-CoV-2 nu există. 

Autorul postării a spus în mesaj că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării șpoporului român”.

Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală… Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a declarat atunci pentru Digi24 Raed Arafat.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here