Membru al clanului Duduianu, numit la conducerea unei instituţii de stat. Ce funcţie are vărul soţiei lui Emi Pian

Unul dintre membrii clanului Duduianu a primit o funcţie în Consiliul de Administraţie al Romfilatelia.

Este vorba despre Silviu Mototolea, vărul soţiei lui Emi Pian, interlopul care a fost asasinat la începutul lunii august, scrie Gândul.

Se aprobă numirea domnului Mototolea Silviu Gabriel,  domiciliat ROMFILATELIA – S.A., pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 27.01.2020, conform prevederilor art. 64 ind. 1 alin. 5 din O.U.G. nr. 109/2011. Art. 2. Se aprobă împuternicirea dlui Ioan Cristescu, președinte al Consiliului de administrație al ROMFILATELIA, să semneze contractul de administrare (mandat) cu dl Mototolea Silviu Gabriel, ținând cont de nivelul remunerației stabilit pentru administratorii neexecutivi ai societății prin Hotărârile acționarului unic nr. 5/20.12.2016 (indemnizația fixă și nr. 4/05.07.2017 (componentă variabilă), indicatorii de performanță fiind cuprinși în Planul de administrare aprobat prin Hotărârea acționarului unic nr. 2/09.05.2017”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial al României.

Silviu Mototolea a intrat în familia Duduienilor, după ce verişoara sa primară s-a căsătorit cu Emi Pian. Ulterior, Emi a preluat numele de familie al soției sale din cauza problemelor pe care le avea în străinătate. Așa a ajuns ca, din Duduianu, numele să i se transforme, dintr-o dată, în Mototolea. Iar odată cu schimarea numelui, a primit și un nou set de acte de identitate.

În paralel, Silviu Mototolea a intrat în politică, mai ales că aceata este și nepotul lui Marin Mototolea, primar al comunei giurgiuvene Valea Dragului, după cum mai scriu cei de la Gândul. Și acesta este certat cu legea, în condițiile în care a fost reținut recent de procurorii DNA într-un dosar cunoscut în presă sub numele de „Mită la Serviciul Parmise Giurgiu”, alături de șeful instituției, Dumitru Văduva. Procurorii au arătat că, pentru bani, la Serviciul Permise din Giurgiu se obțineau permise pe nedrept, se făceau programări „peste rând” și se făceau înmatriculări cu prioritate.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here