Transport ilegal de material lemnos, depistat de polițiștii din Olt. Marfa a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Slatina/ FOTO

Polițiștii olteni au depistat un transport ilegal de material lemnos, sancționând astfel o societate comercială.

Polițiștii rutieri au continuat să fie prezenți pe drumurile din județul Olt pentru siguranța participanților la traficul rutier, precum și pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul transportului de mărfuri sau de persoane.

„Astfel, polițiștii au depistat pe Drumul Național 64, în afara localității Pleșoiu, un bărbat, în vârsta de 40 de ani, din comuna Gura Râului, județul Sibiu, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, care transporta 44,09 metri cubi de bile rășinoase molid”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că există discordanțe între cantitatea precizată în avizul de însoțire și materialul lemnos existent faptic.

Societatea comercială, al cărei material lemnos era transportat, a fost sancționată contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au confiscat cei 7,71 metri cubi material lemnos nespecificați în avizul de însoțire a mărfii și i-au predat Ocolului Silvic Slatina, în vederea valorificării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here