Campanie electorală cu BĂTAIE în Balș: Tânăr atacat de mai mulți bărbați care ar fi apropiați ai primarului/ FOTO+VIDEO

Un grav incident a avut loc, joi, în Balș, unde un tânăr care filma cu telefonul mobil acțiunea unui grup de muncitori ce montau indicatoare rutiere a fost atacat și agresat de cei filmați. El spune că, după ce a fugit, mașina i-ar fi fost lovită de agresori cu pari și cu lopeți. Tânărul susține că atacatorii ar fi apropiați ai primarului în funcție, care candidează pentru un nou mandat.

Totul a fost transmis live pe Facebook de către cel agresat. În filmuleț se observă cum atacatorii îi spun tânărului să nu mai filmeze, după care telefonul îi este lovit cu un instrument metalic folosit la lucrări. Victima a scăpat de furia agresorilor fugind.

Tânărul susține că atacatorii ar fi apropiați ai primarului în funcție, aflat în campanie electorală pentru că el candidează pentru un nou mandat.

„Ne-au atacat mașina. Au început să lovească cu parii, cu lopețile. Da, oameni buni, totul a fost filmat în direct. Acești mafioți, acești escroci ai domnului Mădălin Ady Teodosescu (primarul orașului – n.r.) ne atacă continuu. Mi-au dat cu țevile în mașină, mi-au lovit mașina. Am sunat la 112, nu e nici un fel de problemă”, spune, în filmare, tânărul atacat.

Imagini video cu impact emoțional:

Poliția a confirmat cazul, dar oamenii legii susțin că incidentul nu ar fi de natură electorală.

„La data de 3 septembrie a.c, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din orașul Balș, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că, în timp ce se afla pe strada Luncii, din localitate, ar fi fost lovit de mai multe persoane care montau în zona respectivă indicatoare rutiere. Totodată, bărbatul a sesizat că aceleași persoane i-ar fi avariat autoturismul, urmând a comunica ulterior prejudiciul cauzat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de «lovirea sau alte violente» și «distrugere».

Precizăm faptul că evenimentul la care faceți referire nu este înregistrat ca incident electoral, persoanele bănuite de săvârșirea faptelor menționate anterior desfășurând activități de altă natură decât cea electorală”, se arată într-un răspuns al IPJ Olt la o solicitare OLT-ALERT.

Surse din mediul politic local spun însă că toate investițiile derulate, în prezent, în Balș, au substrat electoral care îl favorizează pe primar.

La sfârșitul anului trecut, tânărul a fost agresat și insultat în plină stradă chiar de primarul Balșului, Mădălin Teodosescu. Și atunci, întreaga scenă a fost filmată și transmisă live pe rețelele de socializare de victimă. În urma plângerii depuse la Poliție, oamenii legii au întocmit dosar penal, iar edilul este cercetat pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și distrugere.

Primarul Balșului a intrat, de fapt, în campania electorală cu două dosare penale, pentru că el este cercetat și pentru furt de energie electrică (detalii AICI).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here