PSD Olt, reacție la campania murdară lansată de liberali: PNL-iștii vor fi sancționați de electoratul din Olt la alegeri

PSD Olt a transmis, vineri, un comunicat de presă ca reacție la campania electorală murdară lansată, prin intermediul unei publicații proprii, de liberali, care îi acuză pe social-democrați de fapte pe care aceștia din urmă le identifică, de fapt, în curtea PNL.

Partidul Național Liberal Olt continuă să facă o campanie mizerabilă și anul acesta, se arată în comunicatul PSD Olt.

„La fel ca în 2016, când a fost sancționat pentru răspândirea de materiale denigratoare la adresa Partidului Social Democrat, PNL Olt recidivează și în această campanie, lansând un ziar mincinos și defăimător la adresa PSD, o campanie specifică și demnă de anii ‘90.

Cu o campanie axată numai pe atacuri murdare la adresa adversarilor politici, reprezentanții PNL Olt omit să spună electoratului că au în componență o serie de persoane cu dosare și probleme de ordin penal, inclusiv în vârful conducerii.

Deci, dacă vorbim despre oameni certați cu legea, aceștia sunt printre rândurile Partidului Național Liberal, Partidul Social Democrat neavând pe liste niciun candidat cu probleme de ordin penal”, se arată în comunicatul semnat de președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Despre nepotismul clientelar și politic, cei mai în măsură să vorbească sunt tot cei de la PNL, care în numai câteva luni de la preluarea guvernării, au acaparat toate instituțiile publice din județ și din țară, mai arată liderul social-democraților olteni.

„Noi ne-am adresat deja instituțiilor abilitate și așteptăm luarea unor măsuri concrete, în spiritul și litera legii. Până să fie însă sancționați de autorități, PNL-iștii vor fi sancționați de electoratul din Olt la alegeri”, mai spune Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here