Decizie ŞOC. Unul dintre cei mai temuţi interlopi din Chiajna s-a predat

Interlopul Costel Constantin Raiciu s-a predat autorităților. Acesta fusese dat în urmărire națională după ce a coordonat luna trecută un atac de timp mafiot împotriva unor rivali, potrivit România TV. Incidentul violent a avut loc pe 23 iulie, în comuna Chiajna, unde doi bărbaţi au fost atacaţi cu pistoale şi săbii.

Victimele, Liviu Iordan şi Călin Pană, au fost răniţi şi transportaţi în stare gravă la spital. Cei doi au fost înconjuraţi de cel puţin trei maşini, 12 persoane fiind implicate în atacul mafiot. Agresorii au fugit imediat de la faţa locului şi au fost daţi în urmărire generală de către Poliţie.

Oamenii legii din Ilfov au dat în urmărire generală două persoane pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat. Mai exact:

RAICIU COSTEL CONSTANTIN, născut în Germania, pe 01.07.1989, cetățenie română, domiciliat în comuna Chiajna, pe numele căruia Tribunalul Ilfov a emis la data de 26.07.2020 un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile și,

RAICIU SORIN, născut în sectorul 1 București, pe 26.06.1989, cetățenie română, domiciliat în comuna Chiajna, pe numele căruia Tribunalul Ilfov a emis pe 26. 07.2020 un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

“La data de 23.07.2020, ora 19:10, IPJ ILFOV a fost sesizat cu privire la faptul că pe raza com. Chiajna, a avut loc un conflict în trafic la care au participat aprox. 12 persoane, membrii ai unor grupări infracționale, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. După comiterea faptei, autorii au plecat de la fața locului, desfășurându-se activități în vederea depistării acestora”, anunță autoritățile.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here