Două bancomate, aruncate în aer. Hoții au acționat în noaptea de luni spre marți/ FOTO+VIDEO

Două bancomate ale BCR au fost sparte, în noaptea de luni spre marţi, la parterul unui bloc din Otopeni. Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au fost sesizați cu privire la faptul că a avut loc o distrugere.

Oamenii legii, împreună cu efective de pompieri și specialiști din cadrul IGPR, precum și conducerea IPJ ILfov, s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de activități specifice.

“Au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului și conservarea locului faptei. Din primele verificări s-a stabilit faptul că distrugerile au avut loc la două bancomate ce apartin unei bănci. În cauză, au rezultat numai pagube materiale și nu au rezultat victime”, au transmis poliţiştii.

Polițiștii ilfoveni efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, cât și pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

“Avem nevoie de o reformă”

Iulian Surugiu, președinte fondator SNAP, a spus la România TV, legat de acest incident, că „de foarte multă vreme spun că avem nevoie de o reformă. Noi avem nevoie de oameni. Trebuie să existe patrule. Nici nu vor să învețe, că sunt comozi! Nu vor să priceapă că Poliția trebuie să fie una pro-activă? Le spun să bage indicatorul de prevenție de cinci ani după care să fie evaluat polițistul. În Poliție, rata criminalității crește. Suntem într-un trend ascendent. Dacă fac reforma niște oameni care habar n-au, o să facă mari prostii. Merg din prostie în prostie. Reforma trebuie făcută de foști polițiști, de specialiști, împreună cu procurorii”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here