Monica Anisie, încolţită într-o parcare de părinţii care voiau detalii despre începerea şcolii. „Să ținem copiii închiși în casă?”/ VIDEO

Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a fost aşteptată de părinţi într-o parcare şi asaltată de întrebări legate de cum vor începe şcolile.

Anisie: Ce putem să facem? Să ținem copiii închiși în casă? Nu! Să meargă la școală!

Părinte: Din punctul meu de vedere, ca părinte, și reacția primăriei și a școlilor au venit foarte târziu.

Anisie: Nu este adevărat!

Părinte: Nu este adevărat nimic!

Părinte: În ultima săptămână se cumpără laptop.

Anisie: Doamnă, ce ați zice de o situație care s-a întâmplat în alt stat… cu o seară înainte, părinții au fost anunțați că de mâine nu mai aduceți copiii la școală. Dimineața, ministrul a ieşit și a anunţat că mâine începe școala și seara toți părinții din statul respectiv au primit mesajul că amânăm începerea școlii. În fiecare an, în fiecare unitate de învățământ se stabilește un orar, când venea iarna ce se întâmpla, se micșcorează ora, deci are unitatea de învățământ libertatea toată de a micșora orele.

Monica Anisie, dezvăluiri şocante: Nu i-am cunoscut pe profesorii fiicei mele. După patru ani de liceu am aflat cine i-a fost dirigintă

Monica Anisie a făcut şi nişte declaraţii şocante legate de profesorii de liceu ai fiicei sale. În timpul unei vizite făcute la o şcoală din Vrancea, ministrul Educaţiei a dezvăluit că în perioada în care fiica ei era elevă la liceu nu i-a cunoscut profesorii, nici măcar pe dirigintă, motivul fiind acela că nu a vrut să se amestece în relaţia elev-profesor.

„Când fiica mea a terminat clasa a XII-a, după patru ani de liceu, am aflat şi eu cine este doamna dirigintă”, i-a mărturisit ministrul Educației lui Ion Ştefan.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here