Statul a vândut fierul vechi găsit în curtea lui Gheorghe Dincă. Ce sumă au încasat autoritățile/ Mașinile lui Dincă, scoase și ele la vânzare

A trecut mai bine de un an de când România a fost zdruncinată din cauza cazului Caracal. Între timp, statul a scos la licitație fierul vechi găsit în curtea lui Gheorghe Dincă.

Autoritățile au vândut prin licitație fierul vechi găsit în curtea lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat că le-a răpit și ucis pe Alexandra Macesanu și Luiza Melencu.

Potrivit autorităților, în timpul cercetărilor efectuate acasă la Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit 29.130 de kilograme de fier vechi: țevi, fier brut, tablă și alte deșeuri. Întreagă cantitate s-a vândut cu suma de 15.584 de lei.

Mai mult, licitația a fost organizată de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. ANABI a scos la licitație și două dintre mașinile lui Gheorghe Dincă: o furgonetă și o dubiță, ambele marca Fiat.

Mașina marca Renault care ar fi fost folosită la răpirea victimelor a fost scoasă și ea la licitație, dar familia Melencu a contestat în instanță vânzarea automobilului. Pe 23 iunie, Tribunalul Olt a admis contestația și a dispus ca mașină să nu mai fie vândută.

Mama Luizei Melencu a spus atunci că mașina este un mijloc de proba în care mai pot fi găsite și alte dovezi și că vânzarea acesteia ar urmări mușamalizarea cazului.

Sursa: haihuin2.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here