Orban l-a chemat de urgență pe Nelu Tătaru la Guvern. Ministrul Sănătății va transmite un mesaj populației

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost chemat, de urgență, la Guvern, de către premierul Ludovic Orban. Tătaru va trebui să prezinte, la ora 15.00 un mesaj populației că situația sanitară este serioasă iar oamenii trebuie să se conformeze regulilor impuse de autorități pentru a încetini răspândirea COVID-19.

Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Sănătății să prezinte un mesaj, în contextul în care numărul de noi cazuri de COVID-19 a ajuns la 2.958Nelu Tătaru inițial dorea să țină o declarație în momentul în care se va atinge pragul psihologic de 3.000 de noi cazuri în România, au declarat surse politice, pentru Digi24.ro.

În ultimele 24 de ore au fost 2.958 de cazuri noi de COVID-19, un nou record al infecțiilor cu coronavirus de la începutul pandemiei. De asemenea, a crescut și numărul deceselor. Într-o singură zi au murit 82 de persoane bolnave de COVID.

 Până astăzi, 7 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 142.570 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 111.564 de pacienți au fost declarați vindecați.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here