TRATAMENT-MINUNE! Cum şi-a vindecat Gigi Becali familia de COVID-19. “I-am dat medicamentul şi gata!”

Gigi Becali nu este speriat de creșterea numărului de infectari cu covid-19, deși mai mulți membri ai familiei lui au contractat noul coronavirus.

Gigi Becali a dezvăluit că toți cei din familia să au luat un medicament care a învins boală! Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că dorește să aducă în farmacii Arbidol și Favipiravir, douaă medicamente care nu sunt aprobate în acest moment de către Ministerul Sănătății.

“Am făcut vreo 5-6 teste și am fost negativ. A avut Giovanni, a avut Victor, în trei zile s-au făcut bine. A avut șoferul, au avut fetele femeii de seviciu, a avut mama, 90 de ani. I-am dat medicament, le revedere!”, a spus Gigi Becali, joi, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Patronul FCSB vrea să fie reabilitat după o perioada în care a decis să se retragă din viață publică, la 7 ani după decizia care l-a trimis în spatele gratiilor.

Gigi Becali a fost încarcerat un an și zece luni, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare. Omul de afaceri a fost găsit vinovat în mai multe dosare de corupție, dosarul transferurilor, cel de terenuri cu MAPN și dosarul valiza, precum și în dosarul privind sechestrarea hoților care i-au furat mașină.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here