Candidații PSD Olt la alegerile parlamentare, pe străzile din Slatina, însoțiți de primarul orașului/ FOTO

Mai mulți candidați ai PSD Olt la alegerile parlamentare din 6 decembrie s-au aflat, luni seară, pe străzile din Slatina, însoțiți de primarul orașului.

Este vorba de Siminica Mirea, care candidează pentru un nou mandat de senator, Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu și Adrian Chesnoiu, care au intrat în cursă pentru Camera Deputaților. Cu toții au intrat în dialog cu cetățenii din cartierul slătinean Steaua, care au ridicat fel de fel de probleme la care reprezentanții PSD le-au oferit soluții cuprinse în programul de guvernare al Partidului Social Democrat.

„Împreună cu membri importanți ai PSD – senatorul Siminica Mirea, deputatul Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu și Adrian Chesnoiu – candidați la alegerile parlamentare pe listele pentru Camera Deputaților și Senat, am fost în mijlocul cetățenilor din cartierul Steaua din Slatina.

Deschiși și receptivi la problemele ridicate de slătineni, colegii mei au oferit cele mai bune soluții pentru rezolvarea lor, acestea fiind deja integrate în programul de guvernare cu care PSD vine în fața alegătorilor.

De-a lungul întregului traseu, derulat pe străzile cartierului, până în zona pieței Steaua, discuțiile s-au purtat în grupuri restrânse, respectându-se măsurile de distanțare impuse de pandemie”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here