HOROSCOP 24 NOIEMBRIE. Vești bune pentru anumite zodii. Vibrația zilei este șase

Aflăm răspunsuri la-ntrebările pe care ni le-am pus cu o lună şi ceva în urmă şi o să tragem şi nişte concluzii, să ştim cum stăm.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia se ţese frumos, ca o pânză de păianjen. S-o păstrăm cu sfinţenie.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Apar noutăţi, lucruri care să vă schimbe viaţa – în bine – şi să daţi drumul proiectelor noi care să se potrivească perfect cu perioada prin care trecem.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Se-anunţă rezultate de top la şcoală, la activităţile de la slujbă, şi o să faceţi progrese în sfera carieră – e anul vostru şi succesul e la el acasă.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

E rost de mai bine în plan financiar poate pentru ca-ncepeți ceva nou care să vă traseze o altă traiectorie profesională, şi să vă reinventaţi.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

Veştile bune se perindă una câte una şi o să pescuiţi ce e important pentru voi şi ai voştri ca să aveţi bani şi armonie în familie, să fiţi fericiţi.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

O energie debordantă, aveţi iniţiative de toată lauda, şi o să deveniţi un model şi pentru cei din jur care-or să vi se-alăture, să faceţi treabă, să vă relaxaţi.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 TAUR

O întrevedere cu nişte posibili parteneri de afaceri, se conturează nişte colaborări şi o să vă asiguraţi un buget de cheltuieli – că vin acum sărbătorile şi o să vreţi să luaţi cadouri.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

Munca de la slujba ar putea să v-aducă şi mai mari satisfactii c-aveţi o contribuţie aparte şi şefii or să vă recunoască meritele, şi-o să primiţi şi bani pe măsură.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 RAC

O să puneţi creativitatea la bătaie să scoateţi nişte produse noi la vânzare, să bateţi concurența, c-aveţi cu ce – sunteţi foarte talentaţi.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 LEU

O reuşită la care or să pună umărul şi ai voştri, cei care tin la voi şi nu va lasă la greu – poate reparaţi ceva pe-acasă şi aduceţi un plus de modernism, eleganță.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

E o perioadă favorabilă studiului, aprofundării materiei şi dac-aveți de dat examene o să fie la fel de bine, că sunteţi stăpâni pe ce-aţi învăţat.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 BALANŢA

Se poate să vă-ncadrați într-o altă grilă salarială, poate vi se acordă o primă c-aţi depăşit un plan, nişte aşteptări şi o să fiţi pe plus, la bani.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

Aveţi mai multe oferte de lucru şi o să le luaţi prin eliminare, până rămâneţi cu cea mai rentabilă ca să fie justificat efortul, sacrificiul de timp.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here