GRAV accident în Olt, cu opt victime, printre care doi minori. O persoană a MURIT pe loc/ FOTO+VIDEO

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seară pe DN65, între Slatina și Valea Mare, fiind implicate trei mașini în care se aflau opt persoane, printre care doi minori. O victimă a decedat.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

„În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane. În urma evenimentului două persoane au rămas încarcerate, iar o persoană a fost găsită în stop cardio-respirator.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru pacientul aflat în stop cardio-respirator, concomitent cu extragerea victimelor încarcerate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, pacienții fiind preluați de echipajele medicale. Cele două persoane încarcerate au fost transportate la UPU Slatina, conștiente, politraumatizate prin accident rutier.

„Pacientul aflat în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de medicul Serviciului Județean de Ambulanță”, a mai precizat reprezentantul pompierilor.

Celelalte persoane implicate în accident, printre care și doi minori, au fost asistate la fața locului și au refuzat transportul la spital.

„Polițiștii desfășoară activități complexe la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, traficul fiind dirijat alternativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here